General

 
** Verkeersslachtoffer portaal **
Op het internet kan je tegenwoordig overal wel info over vinden, maar sites zonder belangenverstrengelingen van zgn letselschade experts en verzekeraars, zijn moeilijk te vinden. Vandaar hier een aantal handige links geplaatst, om te beginnen met een aantal sites welke ik zelf inmiddels beheer en dus volledig kan garanderen dat zij daadwerkelijk geheel onafhankelijk zijn en géén commerciële gewinnen op de achtergrond nastreven!NIEUW !!Sinds kort begonnen met schuur opruiming en maar gelijk een eigen marktplaats geopend ;)


Het is te triest voor woorden maar eerder stonden er hier tal van interesante links maar helaas heb ik ze allemaal moeten verwijderen. De ene omdat ze op zijn gehouden te bestaan en de ander omdat ze méér begaan zijn met geld innen dan met het daadwerkelijk verder helpen van lotgenoten/slachtoffers. Ik ben nu al bijna 5 jaar aktief op internet. Leid inmiddels een slordige tiental webside's en ontvang daar dagelijks vele vragen om hulp. Nog nóóit heb ik aan wie dan ook, ook maar één euro in rekening gebracht !

Tot mijn ontsteltenis heb ik bemerkt dat bepaalde sites van lotgenoten over gegaan zijn in commerciële handen en waar eerder lidmaatschapsgeld gevraagt word, heeft men zélfs tegenwoordig het lef om voor ieder document geld te vragen !
vandaar dat ik de links schrikbarend ver heb teruggedrongen want ik ga geen uithangbord spelen voor hen die slachtoffers als winstobject zien !
Links waar je werkelijk wat aan hebt.
Hier kan uw link staan

Landelijk steunpunt thuisadministratie

Banner plaatsen ?
Copiëer bijbehorende text in uw pagina op de plaats waar u hem wilt hebben.


Uiteraard ben ik bereid om een link terug te plaatsen mits deze gerelateerd is aan het onderwerp van mijn site en géén commerciële insteek of belangen dient. Voldoet uw site hier aan, meld deze dan hier aan !
 
Laatste Update: 28 augustus 2011

NEW NEW NEW

Mijn laatste nieuwe initiatief is WikiTotall. Wikipedia letsel en letselschade

Whiplash Lotgenoten

Na een periode van bezinning, heb ik op 8 aug. 2008, besloten om het beheer van whiplashinformatie.nl geheel over te nemen. Om het voortbestaan van deze lotgenoten site óók voor de toekomst te kunnen blijven garanderen !

Onder de loep genomen !

Onder de loep ! Hier zijn acties / reacties te lezen van z.g. professionals. Noem het vreemd, absurd, crimineel of hoe je maar wilt. Feit is dat het genoeg zegt over de huidige maatschappij waar in we leven !

 

Copyright motorongeval.nl 2009. All Rights Reserved.
design and co-established by: modern-designer.nl