General

 


Hulde aan .....

Niet alles is negatief en door de jaren heen zijn er beslist ook mensen geweest die me wel serieus namen zoals Familie en enkele vrienden,
welke me wel enorm begripvol hebben behandelt en zelfs getracht hebben om op hun mannier bij te staan.
Hen wil ik dan ook bij deze bedanken voor hun enorme inzet !

Maar daar gaat deze pagina niet over.

Zoals de site al laat zien, is er weinig hulp te verwachten zodra er spraken is van letselschade die niet meteen zichtbaar is.
Het is dan ook deste geweldig als er uit geheel onverwachte hoek, wél begrip getoont word voor je omstandigheden !
Deze mensen wil ik daarom extra bedanken omdat zij hun eigen financiële doelstellingen (anders begin je geen bedrijf), aan de kant zet om mij verder te helpen. Om hen op gepaste mannier te bedanken heb ik een speciale award in het leven geroepen.

De Gratitude Award staat voor onbaatzuchtige hulp of begripvolle behandeling. Deze geef ik enkel weg aan personen/bedrijven welke zich ingespannen hebben voor mij met slechts één doel, nl; Verder helpen zónder eigen belang.

Of je dit als waardevol mag/moet zien ?

Persoonlijk denk ik dat je er best trots op mag zijn, gezien de huidige ontwikkelingen betreffende de gehele letselschade toestand en maatschappelijke onbewogenheid waarmee dagelijks vele mensen afgeserveerd en/of misbruikt worden.

Via motorongeval.nl heb ik middels mijn eigen ervaringen willen laten zien hoe triest het in Nederland momenteel gestelt is. Maar als ik mijn reeds enkele jaren ervaringen als beheerder van whiplashinformatie.nl en whiplash.totall.eu daar naast leg, moet ik helaas concluderen dat er jaarlijks vele duizenden mensen bij komen die het zelfde moeten doormaken als ik hier op motorongeval.nl omschreven heb.

Dus ja, ik ben van mening dat wanneer je deze award toebedeelt krijgt, je écht een bijzondere daad hebt verricht en dat verdient juist in deze huidige maatschappij absoluut extra aandacht !

Deze pagina vond zijn oorsprong op 24 januari 2011
De indirecte aanleiding voor deze pagina is, de inzet van Mirjam van Hi Webcare.

Ik had er al eerder aan gedacht maar nu moest het er tóch van gaan komen.


De éérste award wil ik dan ook toebedelen aan de inzet van Mirjam.
Niet in de minste plaats omdat ik erg veel hinder heb ondervonden van een totaal niet geschikt en slecht functionerende mobiele telefoon.Voor velen wellicht niet te begrijpen maar voor iemand met ernstig geheugenverlies is een mobiele telefoon méér dan alleen maar een apparaat om mee te bellen ! Hier over kan je lezen op de pagina mobiel
Maar vooral ook omdat aanbieders van mobiele telefonie nou niet bepaald bekend staan als de meest klantvriendelijke bedrijven en tóch ook daar zitten mensen met begrip !
Hierbij wil ik Mirjam van Hi Webcare dan ook van harte bedanken en allen die er aan mee gewerkt hebben !

Lees hier het verhaal !

 
Binnenkort zal ik deze pagina verder uitbreiden !  
 
Laatste Update: 28 augustus 2011

NEW NEW NEW

Mijn laatste nieuwe initiatief is WikiTotall. Wikipedia letsel en letselschade

Whiplash Lotgenoten

Na een periode van bezinning, heb ik op 8 aug. 2008, besloten om het beheer van whiplashinformatie.nl geheel over te nemen. Om het voortbestaan van deze lotgenoten site óók voor de toekomst te kunnen blijven garanderen !

Onder de loep genomen !

Onder de loep ! Hier zijn acties / reacties te lezen van z.g. professionals. Noem het vreemd, absurd, crimineel of hoe je maar wilt. Feit is dat het genoeg zegt over de huidige maatschappij waar in we leven !

 

Copyright motorongeval.nl 2009. All Rights Reserved.
design and co-established by: modern-designer.nl