General

 


Doelstellingen

Welkom op motorongeluk.nl
huishoudelijk: klik op afbeeldingen voor ware grote !

In de éérste plaats geld dat www.motorongeval.nl een waarschuwing moet zijn voor iedereen !
Maar daar naast moet het vooral aan mede lotgenoten laten zien dat zij NIET de enige zijn en ik kan dat beamen als ik de vele mails bekijk welke ik dagelijks ontvang.

Daar naast hoop ik dat deze website inzichten bied aan lotgenoten maar zeer zeker óók aan hun omgeving want de meeste mensen hebben totaal niet door hoeveel impact een ongeval op het leven van de getroffene kan hebben.
Ken je verantwoordelijkheden.......
In dát kader is het doel van motorongeval.nl wel om alle overige commerciëel betrokkenen op hun moraal aan te spreken, in de hoop dat zij allen eens héél goed na gan denken over de enkele jaren geleden ingeslagen weg van ontkenning en negeren !

Specialisten / artsen Hopelijk dat bij het lezen vanwww.motorongeval.nl, bij hen het besef gaat ontstaan dat dit zo niet langer meer kan, gezien het enorme extra leed dat zij veroorzaken met hun politiek correct handelen.
Behandelaren Hopelijk dat zij gaan erkennen dat zomaar wat doen, eerder ellende verergerd ipv verbetered. Stuur aan op beeldvormend onderzoek ipv eindeloos behandelen zonder te weten waar aan ?
   
   
   
   
Feit is dat het enkel overal om geld draaid.

Ik vind het schandalig dat een mensen leven niet meer teld !

Met deze site hoop ik slachtoffers een handleiding te bieden zodat ze niet voor nóg meer onaangename verrassingen komen te staan. Maar zeker ook voor hun omgeving zodat ze
beter inzicht krijgen in de problematiek van een slachtoffer. Bovendien kan de informatie
iedereen tot betere inzichten brengen, waardoor ongevallen mogelijk verkomen kunnen worden dan wel terug gedrongen.


Inhoudelijke informatie
Op de site heb ik diverse onderwerpen geplaatst om inzicht te krijgen in bepaalde zaken. De site word regelmatig geupdate met nieuwe onderwerpen. Ook bestaande onderwerpen worden zodra er nieuwe informatie binnen is , uitgebreid, geupdate of zelfs geheel gewijzigd. Dit om te zorgen dat de informatie die ik hier beschikbaar stel ook werkelijk de nieuwste informatie en ontwikkelingen bevat.
Blijf dus kijken !

Tevens hoop ik dat deze site ook indrukken achter laat bij hen die in géén van beide posities verkeren, zodat ook zij beseffen hoe dramatisch een leven kan verlopen zodra je van de een op de andere dag hulp nodig hebt.

En last but not least !
Ik hoop dat deze site ook bekeken word door verantwoordelijke wetsbepalers en uitvoerders, zodat eindelijk met meer respect omgegaan word met mensen die het al moeilijk genoeg hebben !


 
Laatste Update: 28 augustus 2011

NEW NEW NEW

Mijn laatste nieuwe initiatief is WikiTotall. Wikipedia letsel en letselschade

Whiplash Lotgenoten

Na een periode van bezinning, heb ik op 8 aug. 2008, besloten om het beheer van whiplashinformatie.nl geheel over te nemen. Om het voortbestaan van deze lotgenoten site óók voor de toekomst te kunnen blijven garanderen !

Onder de loep genomen !

Onder de loep ! Hier zijn acties / reacties te lezen van z.g. professionals. Noem het vreemd, absurd, crimineel of hoe je maar wilt. Feit is dat het genoeg zegt over de huidige maatschappij waar in we leven !

 

Copyright motorongeval.nl 2009. All Rights Reserved.
design and co-established by: modern-designer.nl