General

 


Geestelijke toestand

Hoe bestaat het dat je als mens op de dag van vandaag in z`on welvarend land als dat
Nederland pretendeert te zijn, geen mens meer mag zijn ?

Zolang het de maatschappij ten goede komt word dat geaccepteerd maar vergeten word dat een ongeval altijd gepaard gaat met een trauma. Een trauma levert ten aller tijde problemen op.
Maar het meest bevreemdend is wel de "dubbelrol" van de overheid hier in.

Enerzijds word er gepleit voor steeds betere opvang van slachtoffers.
Anderzijds bezorgt men een slachtoffer een nog véél groter trauma dan hij/zij al had!
Ik herinner me nog als de dag van gisteren hoe het ongeluk gebeurde, tot in het engste detail.
Máánden lang zag ik 24uur per dag, waar ik ook kwam en wat ik ook deed, het zelfde filmpje telkens weer vooraan opnieuw beginnen. Ik werd er compleet gestoord van !

Gooi daarbij alle andere zaken als;

Leven in een vreemd lijf?
Ondraaglijke pijnen.
Onbeantwoorde vragen (geloof me, die heb je veel na zo`n ervaring)
Verlies van vrienden.
Keer op keer teleurstelling omtrend resultaten van therapieën.
Het eigen bedrijf wat niet meer van de grond komt.

Verlies van inkomsten.
Pensioen opbouw ?
Geen eigen huis meer te realiseren.
Hobby`s niet meer uit kunnen oefenen.

Onbrip vanuit verschillende hoeken.

Om er zo maar even snel een paar te noemen want er is een hele lijst op te sommen.


Genoeg zaken waar je je handen vol aan hebt ! Maar daar naast word je ook nog eens geconfronteerd met de juridische kant van het verhaal. Zolang het enkel bij een gedeukte auto of dergelijke materialistische schade, zijn de verzekeringsmaatschappijën nog wel redelijk in het afhandelen van de schade. Ze weten dat anders de kosten niet af wegen tegen de baten.
Letselschade
( kort)
Echter bij letselschade liggen de belangen van maatschappijen ineens heel anders. Men schroomt er niet voor om elk punt aan te grijpen om jou gelijk in twijfel te trekken. Hoe meer twijfel > hoe minder de vergoeding lijkt het motto.

Als slachtoffer van letselschade krijg je er dus nog gratis en voorniets de geestelijke ellende overheen omdat men je ook nog eens af probeert te schilderen als onbetrouwbaar en ordinaire profiteur. Meer hier over op de pagina letselschade.
Overheid
De overheid deelt als klap op de vuurpijl de genade slag uit !
Door allerlei mens onterende regels in het leven te roepen en bepalingen op te leggen, word je als langdurig zieke het leven helemaal ondraaglijk gemaakt ! Je word gewoonweg niet geaccepteerd in het Nederland van nu ! Nederland is echt opweg naar haar sociale dieptepunt, lang leve de EU. Want beter de EU spekken en "arme" landen i.p.v. je eigen bevolking verder helpen met notabene het geld wat ze zelf in al die jaren in gebracht hebben !
UWV
Het UWV speelt hierin een heel belangrijke rol ! De artsen met gewetensbezwaren zijn er ondertussen allemaal uit gewerkt en gewetenloze gasten hebben hun plaats al lang ingenomen.
Zij werpen zich op als heuze profeten en verrichten het ene wonder na het andere. Nog nooit heeft iemand zoveel mensen weten te genezen als het UWV ! Dit jaar al meer dan 40.000 mensen die al jaren te horen hebben gekregen dat er niets meer voor ze te doen is, zijn dit jaar genezen !

De werkelijkheid is dat men onverantwoorde uitspraken doet en mensen verplichten om dingen te doen waartoe ze niet in staat zijn. Een mens moet toch eten om te kunnen blijven leven dus als we de uitkering stopzetten kunnen ze niet anders ! En wat doet de staat met de gevolgen hier van ? Onvrede, zelfmoorden, gezinsdrama`s, verhoogde ziekenkosten omdat mensen gedwongen worden om té lang door te lopen met problemen?

Het is werkelijk ongehoort dat dit in Nederland zomaar kan !
En die zelfde mensen menen het recht in eigen had te mogen nemen om over andere te oordelen ? Dat is niet alleen heel triest maar ook uiterst gevaarlijk voor de maatschappij !
Als ze dan toch zonodig willen bezuinigen, laat ze dat dan op de juiste wijze doen door accurater werken want daar valt ook het nodige nog over te zeggen. Of het achterwegen laten van onzinnigheden die totaal geen toegevoegde waarde hebben aan onze maatschappijn en oconomie.

Zie hiernaast slechts één van de "tig" voorbeelden ! De text daarbij alleen al is ziekmakend en misleidend want de realiteit toont elke dag wel weer het tegenover gestelde !

Vooral de rol van het UWV en overheid zijn voor mij de meest pijnlijke
geestelijke ervaring !
In andere gevallen kan ik nog denken

"ach ze weten niet beter !"

 
Laatste Update: 28 augustus 2011

NEW NEW NEW

Mijn laatste nieuwe initiatief is WikiTotall. Wikipedia letsel en letselschade

Whiplash Lotgenoten

Na een periode van bezinning, heb ik op 8 aug. 2008, besloten om het beheer van whiplashinformatie.nl geheel over te nemen. Om het voortbestaan van deze lotgenoten site óók voor de toekomst te kunnen blijven garanderen !

Onder de loep genomen !

Onder de loep ! Hier zijn acties / reacties te lezen van z.g. professionals. Noem het vreemd, absurd, crimineel of hoe je maar wilt. Feit is dat het genoeg zegt over de huidige maatschappij waar in we leven !

 

Copyright motorongeval.nl 2009. All Rights Reserved.
design and co-established by: modern-designer.nl