General

 
Omgeving
Met je omgeving doel ik op je woonomgeving (buurt) en verder algemeen op straat.

Buurt
Ook hier word heel erg verschillend gereageerd en je moet je er ter degen bewust van zijn dat negatieve en zelfs verzonnen verhalen, 10 keer sneller gaan dan de werkelijke feiten. Dit kan leiden tot pijnlijke sytuaties en/of verhalen ! Vooral als je niet duidelijk uiterlijke afwijkingen vertoont, is dat extra koren op de molen van roddelaars, sensatiezoekers of ander negatief ingestelde. Het is heel triest maar wel keiharde waarheid !

Ze zien wel dat je de hele dag thuis bent. Ze zien je ook vier keer per dag de hond uit laten maar niet dat je na dat ommetje van 20 tot 30 minuten (notabene behorende tot je revalidatie oefeningen) een uur plat ligt en de rest van de dag enorme toename van pijn ervaart!
Zelf kom ik de deur niet meer uit, enkel om de hond uit te laten, naar dokters, specialisten of UWV. Zelfs mijn ouders kom ik nog maar een keer of 5 per jaar omdat ze te ver van me vandaan wonen.
In huis ligt sinds ik in Juli 2006 hier kwam wonen, de vloerbedekking op sommige plaatsen nog omhoog omdat ik niet in staat ben om op mijn knieën te gaan zitten om het af te snijden.

Op sommige plaatsen zijn de muren nog niet
eens af behangen en zo kan ik nog een hele waslijst opnoemen. Ik kan niet eens een volwaardige deelgenoot zijn binnen mijn eigen huis. Sterker nog, als ik morgen alleen zou komen te staan, kan ik niet eens voor mezelf zorgen. En zo kan ik nog een waslijst van feiten opsommen.
Toch zijn er mensen die durven te beweren
dat ik de boel loop te besodemieteren !

Waar ze het lef vandaan halen ? zeg het maar !

Tip;
   


Ik kan slechts één advies geven nl;
Zorg dat je jezelf bewust bent van het feit dat er mensen zijn die graag van de sytuatie misbruik maken om je nog meer te beschadigen of gewoon graag roddelen zonder te beseffen wat ze aan kunnen richten. Als het je dan overkomt, ben je er beter tegen opgewassen !

Ga er vooral niet tegen in want een roddel is eerder gemaakt dan uitgewist.Daar naast kan je je energie wel beter besteden ! Uiteindelijk komt ook de waarheid op alle plekken terecht en is het slechts een kwestie van tijd.
 
Laatste Update: 28 augustus 2011

NEW NEW NEW

Mijn laatste nieuwe initiatief is WikiTotall. Wikipedia letsel en letselschade

Whiplash Lotgenoten

Na een periode van bezinning, heb ik op 8 aug. 2008, besloten om het beheer van whiplashinformatie.nl geheel over te nemen. Om het voortbestaan van deze lotgenoten site óók voor de toekomst te kunnen blijven garanderen !

Onder de loep genomen !

Onder de loep ! Hier zijn acties / reacties te lezen van z.g. professionals. Noem het vreemd, absurd, crimineel of hoe je maar wilt. Feit is dat het genoeg zegt over de huidige maatschappij waar in we leven !

 

Copyright motorongeval.nl 2009. All Rights Reserved.
design and co-established by: modern-designer.nl